Doa Shalat Duha

اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى أَلِهِ وَصَحْبِهِ أَجْمَعِيْنَ – وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ.   اَللَّهُمَّ إِنَّ الضُّحَاءَ ضُحَائُكَ وَالْبَهَاءَ بَهَائُكَ وَالْجَمَالَ جَمَالُكَ وَالْقُوَّةَ قُوَّتُكَ وَالْقُدْرَةَ قُدْرَتُكَ وَالْعِصْمَةَ عِصْمَتُكَ. اَللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِى فِى السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَإِنْ كَانَ فِى اْلأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ وَإِنْ كَانَ فِى الْبَخْرِ فَأَطْلِعْهُ وَإِنْ كَانَ مُعَسَّرًا فَيَسِّرْهُ وَإِنْ كَانَ حَرَامًا فَطَهِّرْهُ وَإِنْ كَانَ بَعِيْدًا فَقَرِّبْهُ وَإِنْ كَانَ قَلِيْلاً فَكَثِّرْهُ  بِحَقِّ ضُحَائِكَ وَبَهَائِكَ وَجَمَالِكَ وَقُوَّتِكَ وَقُدْرَتِكَ آتِنِى مَاأَتَيْتَ عِبَادَكَ الصَّالِحِيْنَ.   وَصَلَّى اللَّهُ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى أَلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلَّمَ – وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ.

“Duh Gusti Allah….., kersoo Panjenengan paring rahmat ugi kesejahteraan dumateng sayyid kaulo inggih puniko (kanjeng nabi) Muhammad – ugi dumateng kaum kerabatipun – ugi dumateng shahabat-shahabatipun sedoyo.  Lan sedoyo pujo-puji syukur estu kagunganipun Allah, Gusti ingkang ngoaosi alam lan sedoyo isinipun.

Duh Gusti Allah…., Estunipun wekdal duha puniko inggih wekdal duhanipun Panjenengan, lan keagungan puniko inggih keagunganipun Panjenengan, lan keindahan puniko inggih keindahanipun Panjenengan, lan kekiatan puniko inggih kekiatanipun Panjenengan, lan kekuasaan puniko inggih kekuasaanipun Panjenengan, lan pangayoman puniko inggih pangayomanipun Panjenengan.

Duh Gusti Allah….., Menawi kemawon rejeki kaulo taksih wonten ing langit – panjenengan andapaken, lan menawi wonten ing bumi – panjenengan dalaken, menawi wonten ing seganten – panjenengan entasaken, menawi kangelan – panjenengan gampilaken, menawi haram – panjenengan suceaken, menawi tebih – panjenengan celak’aken, menawi sekedik – panjenengan kathah’aken; inggih (njalaran) berkah saking wekdal duhanipun Panjenengan, keagunganipun Panjenengan, keindahanipun Panjenengan, kekiatanipun Panjenengan, ugi kekuasaanipun Panjenengan.

Mugi-mugi Allah tansah  paring rahmat ugi kesejahteraan dumateng sayyid kaulo inggih puniko (kanjeng nabi) Muhammad – ugi dumateng kaum kerabatipun – ugi dumateng shahabat-shahabatipun sedoyo.  Lan sedoyo pujo-puji syukur estu kagunganipun Allah, Gusti ingkang ngoaosi alam lan sedoyo isinipun.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s